werk-in-uitvoering,-klein-formaat

Nieuwe schilderijen in de maak

Mijn opdracht, een krullenkop hondje, is bijna klaar! Die zet ik even een weekend aan de kant voor ik daar de puntjes op de i ga zetten. Als ik een opdracht bijna heb afgerond wil ik altijd even ‘uit de ban’ en totaal wat anders doen. Ik heb twee grote doeken voorzien van een dikke laag verf in geel/rode/oranje tinten. Daarop met houtskool een haan en een koe getekend. Hoe het verder gaat worden ligt aan mijn bui als ik er voor sta met het penseel!

Werk-in-uitvoering-site

Categorie: Mijn bezigheden

1 Reactie     |     Plaats een reactie

 1. Naam: Joke
  Datum: april 11, 2014 Tijd: 1:58 pm

  Hallo Ria

  Leuk!
  Vooral de Haan in een ander formaat/compositie dan gewoonlijk is apart.
  Op de warme ondergrondkleuren lijkt het me prettig schilderen.
  Groetjes Joke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>