Schaap-bijj-mama-klein

Nieuw schilderij: “bij mama”

Het is weer lammetjestijd…ik zie weer overal lammetjes om me heen en krijg zin om er eentje te schilderen. Ik gebruik een foto als voorbeeld die ik vorig jaar heb genomen. (toen ik nog in Annen woonde!) In een wei aan de Eexterweg in Annen zijn een heleboel schapen en lammetjes en ik mag van de eigenaar de wei in om te fotograferen. Rustig loop ik tussen de schapen met lammetjes, ze beginnen al te wennen aan mij. Een klein lammetje vindt het nog een beetje eng en zoekt bescherming bij mama!

Bij-mama,-acryl-op-doek-van-60-x-80-cm-webfoto

 

Categorie: Nieuw Schilderij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>