twee-lammetjes-montmartre

Montmartre 2014 in Oosterhesselen

Dinsdag en woensdag, 22 en 23 juli is het weer zover …. 60 kunstenaars gaan dan 2 dagen live schilderen in het centrum van het dorp. Ik doe hier al een aantal jaren aan mee en werk dan aan twee verschillende schilderijen. Dit jaar heb ik gekozen voor een Schotse Hooglander op een groot doek van 60 x 80 cm en voor twee lammetjes liggend in het gras, op doek van 40 x 60 cm. Ik werk aan twee doeken, wil af en toe wisselen om me weer opnieuw volledig te kunnen concentreren op het onderwerp. Zo heb ik er elke keer weer een nieuwe frisse kijk op. Wil je zien hoe ik de haren van harige Harry schilder en de krulletjes van de lammetjes erin ga zetten …… kom dan a.s. dinsdag of woensdag naar Oosterhesselen, de markt begint om 9.30 uur en is tot 16.00 uur. Het is er gezellig druk, want de Drentse rijwielvierdaagse komt ook altijd ‘even’ langs.

De foto’s laten de eerste fase van de Hooglander en de twee lammetjes zien. De Hooglander gaat meer haren krijgen en komt in een winters landschap te staan … de lammetjes zijn nu nog kaal, zij krijgen mooie krulletjes en lekker mals gras.

haarbal-Harry-hooglander    2-lammetjes

Categorie: kunstmarkten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>