Haan-Leo

Haan Leo gaat verhuizen.

Gisteren is haan Leo uit huis vertrokken, hij mag nu pronken bij de nieuwe eigenaar! Haan Leo was een kleurrijk experiment van mij …

Ik heb mijn nieuwe artiesten kwaliteit verf op hem getest, de verf is prachtig helder van kleur en heeft een mooie dek-kracht. Ik wil ook nog een hen met deze verf schilderen, maar die moet nog even wachten, want ik ben nu nog bezig met een krullenkop-hondje.

foto-atelier

Haan Leo, site

Categorie: Bijzonder

1 Reactie     |     Plaats een reactie

  1. Naam: Joke
    Datum: april 5, 2014 Tijd: 6:13 pm

    Hallo Ria

    Haan Leo is een prachtig kunstwerk!

    Groetjes, Joke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>