experiment-klein

Een experiment

Experiment:
Wanneer ik en opdracht klaar heb, ik ben klaar met het grote schilderij van het paard, moet ik even ‘uit de ban’ en totaal wat anders doen! Mijn volgende opdracht wacht alweer, een mooie pony uit Vries …. maar daar moet ik nog een goede foto van hebben. Dus …. tijd voor een experiment: geen kleurkoe, maar een KLEURKAT! Heb ik nog nooit gedaan, maar leek me leuk om dat eens te proberen.

Op een doekje van 30 x 30 cm heb ik een kattenkop getekend met houtskool. Ik neem als voorbeeld een foto van de mooie Mainecoonkat Myro, helaas is Myro niet meer … maar heb hele mooi foto’s van hem. Eerst de ogen … ik hoef geen gelijkenis, gebruik de foto als voorbeeld. Ik zie wel wat het gaat worden en….misschien gaat het ook wel Myro worden. Ga in elk geval de kleuren groen, geel, blauw en paars gebruiken! En…. niets ‘ontkleuren’!

experiment-site

Categorie: Mijn bezigheden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>